Mediation voor arbeidsconflicten

Heel vaak is de relatie tussen jou en je collega of collega’s goed, maar soms lukt het mensen niet om met elkaar samen te werken. Je kunt je ergeren aan de ander waardoor er gedoe ontstaat tussen jou en de ander. Mediation voor arbeidsconflicten kan hierbij helpen. Ik richt mij ook op problemen die te maken hebben met verschil van karaktereigenschappen en verschil van cultuur.

Zelf beslissen

Een einde aan het gedoe

Rechtvaardige oplossingen

Deskundige en professionele begeleiding

Hoe werkt Mediation voor arbeidsconflicten?

Mensen kunnen verschillen van elkaar door hun karaktereigenschappen, cultuurverschillen en seksen. Door deze verschillen hoeft het niet fout te gaan, echter wanneer mensen moeten samenwerken, dan kan dat problemen geven.

Uiteraard hoeft dit natuurlijk niet. Er zijn wijken in Nederland bekend waar meer dan 40 verschillende culturen met elkaar in 1 wijk wonen zonder dat dit problemen geeft. 

Mocht je door cultuurverschillen of botsende karakters problemen ondervinden, kan ik ook hierbij helpen. In een intakegesprek kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn om deze issues / problemen aan te pakken middels Mediation voor arbeidsconflicten.

Eerste kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking analyseer ik de behoeften van beide partijen. Het is belangrijk om zeker te weten dat mediation voor arbeidsconflicten geschikt is voor jullie.

Mediation, bemiddelen en/of deëscaleren

Afhankelijk van de situatie, gaan we tijdens een passend aantal sessies het mediation proces of deëscalatie proces uitoefenen. Uiteraard is bemiddelen ook een van de mogelijkheden.

Resultaat

Het resultaat van de sessies zal door mijn effectieve methode snel tot zijn recht komen.

Evaluatie

Hoe gaan we/jullie nu verder? Wat is er nodig om de resultaten te behouden?

Gegarandeerde kwaliteit.

Mediation aanvragen?

Ik ben een MFN register mediator dat wil zeggen dat ik men gegarandeerde kwaliteit bezorg. Een mediation aanvragen is niet alleen belangrijk, maar emotioneel ook zwaar voor beide partijen. Daarom moet dit door een professional begeleid worden. Ik sta ingeschreven in het erkende mediators-register van Nederland. Door constante scholing en toetsing blijf ik dus werken aan kwaliteit. Door mijn werkervaring (32 jaar) bij de grootste werkgever van Nederland heb ik met enorm veel verschillende mensen gewerkt. Wil je meer informatie over mij? Klik hier.